Samma glasögon sedan 2007

14.09.2016 kl. 14:09

bild från 9.8.2007 redigerad 14.9.2016

Hej på er vänner små här i den här bloggen! Den här bilden är definitivt inte perfekt eller på något sätt snygg, men jag tycker ändå liksom om den. Jag älskade verkligen den där tröjan. Den är mammas och var verkligen den skönaste någonsin! Jag gick runt i den konstant. 

Den här bloggen kommer definitivt att fortsätta vara en fotoblogg med tyngden på bilderna, men det kan hända att jag kastar in ett eller två inlägg med mera text ibland. Så att jag inte tappar min svenska helt och hållet då jag nuförtiden skriver bara på engelska i min andra blogg

Den där bilden påminner mig också om att jag definitivt borde ta och skaffa nya glasögon. Snart haft samma i 10 år. Fy. 

Hej, jag heter Emzi och älskar att fotografera allt. Jag har bloggat sedan 2004 på massa olika ställen. Nu så bloggar jag här och på http://emmelemzi.com