High above the ground

08.05.2015 kl. 14:50

Image and video hosting by TinyPicOrginalbilden har jag tagit 7.5.2006.

Första inlägget i den här bloggen. Känns otroligt spännande. Att börja ett litet nytt projekt. Idéen med den här bloggen är att få ut såna bilder som inte riktigt fått plats någonstans. Såna som jag tycker om trots allt. Plus att jag tror att detta kommer att ge mig en till orsak att ta fram (och med) kameran lite oftare.

Bilderna kommer att vara tagna med pockare, systemkamera eller iphone.

Jag kommer nog att skriva när bilderna är tagna för att det kab hända att det kommer gamla bilder i ett inlägg och sedan nya i ett annat.

Troligen så kommer fokusen att vara mera på bilderna än text. Så det kan komma inlägg utan någon text alls ibland. Här ville jag nu bara förklara idéen. :)

Hej, jag heter Emzi och älskar att fotografera allt. Jag har bloggat sedan 2004 på massa olika ställen. Nu så bloggar jag här och på http://emmelemzi.com